Vliv na kognitivní funkce mozku s legálním THC produktem pro nemocné

26 190 -počet zobrazení článku

Před pěti dny jsem velmi uvítal email od jednoho pána, který mi napsal o tom, jak mu konopí pomáhá, ochotně pak ještě odpověděl na mé doplňující otázky a udělil mi souhlas s uveřejněním na web. Za to mu nyní ještě jednou veřejně děkuji.

„Dobrý den, objevil jsem ojedinělý legálně dostupný přípravek s obsahem THC. Je ho tam jen 0,3% na 30g, ale např. na mé zdravotní potíže funguje! Působení THC je možné po uvaření 15g v mléce „cítit“ už po půl hodině a efekt vydrží kolem 6 hodin. Doporučuji všem, kterým THC zmírňuje jejich onemocnění.“

Jedná se o produkt Cannamil – konopný květ s natí za 51Kč/30g od firmy Milota s.r.o.

Já sám již 10 let trpím příznaky zhoršení kognitivních funkcí mozku jako je paměť, myšlení, orientace apod. a to zřejmě v důsledku mé hospitalizace na ARO, kde jsem ležel v 10 denním komatu. Mám problémy vnímat více stimulů současně, mám potíže s učením a soustředěním se, trpím zhoršeným výkonem myšlení a zapomnětlivostí. To vše provází téměř každodenní bolesti hlavy, zřejmě způsobené nedostatkem prokrvení mozkové tkáně.

„Absolvoval jsem již mnohá lékařská vyšetření, ale objektivně se má diagnóza potvrdila jen na spektografu a EEG. Pravděpodobně se jedná buď o Postkomoční syndrom, Cerebrovaskulární onemocnění či Kognitivní poruchu se symptomy podobnými demenci.“

„Bral jsem již mnohé léky a doplňky stravy, ale žádný z nich nezabíral. O efektu konopí jsem se dozvěděl náhodou. Nejprve jsem ho kouřil, později jsem přešel ke zdravějšímu perorálnímu přípravku rozpouštěním THC v sójovém mléce. THC mi přináší jak okamžitou úlevu od bolesti, tak i upravuje k normálu kognitivní funkce mozku. Nerozumím tomu, jak to přesně funguje, ale vím, že to funguje.

Váš příběh mě zaujal, dovolim si tedy ještě pár doplňujících otázek:

Jak dlouho konopí užíváte?
Konopí užívám 5 let, ale s velkými přestávkami.
Jak dlouho jste z toho konopí kouřil a jak dlouho již užíváte přípravek Cannamil?
Nejprve jsem denně kouřil několik cigaret (to trvalo rok). Pak jsem po 2 letech začal experimentovat s konopným mlékem. K tomu jsem se vrátil až nyní (před 14ti dny) s přípravkem Cannamil.
Zlepšily se Vaše mozkové funkce (bez momentální intoxikace) v porovnání s doubou před užíváním konopí?
Konopí, jak jsem zatím zaznamenal, mojí nemoc přímo neléčí. Pouze bezprostřední účinek konopí způsobuje krátkodobě (cca 6 h dlouhé) zvýšené prokrvení prefrontálního mozku, což v mém případě normalizuje symptomy způsobené nedostatečným okysličením mozku.

Pokud i Vy máte na pána nějaké otázky, a nebo se s ním chcete zkontaktovat můžete, použít jeho email uveřejněný na stránce lidé se zkušenostmi.

15 Komentáře k “Vliv na kognitivní funkce mozku s legálním THC produktem pro nemocné”

  1. Jan Maruska napsal:

    Dobry den. Muze mi tady nekdo poradit co mam koupit na touretuv syndrom ? DEKUJI

  2. Naďa napsal:

    Jaký přípravek doporučujete na léčbu Parkinsona? A kde se dá eventuelně sehnat? Děkuji.

  3. Zbyněk napsal:

    Zdravím..:)
    Chtěl bych se vás zeptat můj tatínek(67let) dostal mrtvičku zhruba před 4 měsíci má zužené tepny v levé noze(na noze ma špatný malík který odumírá)[diabeticka noha] prodělal druhý infarkt před 14 dni. Před dvěma dny byl hospitalizován kvuly záchvatu(byl jako loutka) doktor řekl že se mu špatně prokrvuje mozek myslíte že by mu mariuhana pomohla v prokrvování..? Bere i dost léků nevím jestly by se jeho stav nezhoršil.Předem děkuji za vaši odpověd

  4. FrantišekV ítkovský napsal:

    Prosím o radu jak připravit čaj s konopí a dávkovaní při Alzheimerovou nemocí.Předem děkuji.

  5. Vlasta Lacigová napsal:

    Múže pomoci nemocnému alzheimerovou nemocí Cannalis-konopný květ s natí? děkuji

    • Dana Pechová napsal:

      Múže pomoci nemocnému alzheimerovou nemocí Cannalis-konopný květ s natí? Prosím, jak ho užívat.Mé mamince je 72 let s potvrzenou diagnozou alzheimer – středně těžká demence. Pobírá léky třetím rokem, její stav je stabilizován. děkuji Pechová

      • CarloK napsal:

        Pokud ma byt ucinna latka THC nebo CBD, docela bych pochyboval ze caje muzou byt ucinne. THC i CBD se rozpousti v tucich, alkoholu a organickych rozpoustedlech apod, nikoli ve vode.

        Caje bych videl spis jako homeopatika (lecime tim ze pacientovi lek ukazeme).

Zanechte komentář

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes