Konopí zachránilo autismem postiženého Joeyho a zlepšilo jeho dosavadní život

15 433 -počet zobrazení článku

PŘÍBĚH Mieko Hester-Perezové

Jmenuji se Mieko Hester-Perez. Před deseti lety jsem byla ambiciózní vysokoškolská studentka a nastávající maminka, která pracovala v právnické firmě a ve společnosti poskytující prokurátorské služby. Nicméně v roce 2001 se můj život navždy změnil. Můj syn Joey byl diagnostikován jako autista. Moje kariéra a studie byly odloženy.

V posledních deseti letech jsem se svým synem na cestě plné zkoušek, inspirace a lásky. Joeymu je deset let a autismus mu byl diagnostikován v 16 měsících. V devíti letech se jeho autismus zhoršil, a díky kombinaci třinácti předepsaných léků jeho orgány začaly vyznačovat značný stupeň toxicity. Joey přestal jíst a jeho váha spadla na nebezpečných 46 liber (20,8 kg). Doktoři mu dávali 6 měsíců života. Byla jsem zničená.

Jediné co jsem zpočátku mohla dělat, bylo pevně ho držet a modlit se za zlepšení. Nová kombinace a dávkování mnoha Joeyho léků byla podle lékaře naše nejlepší naděje. Věděla jsem, že tohle není odpověď. Začala jsem hledat alternativní řešení a náhle jsem se přistihla, že čtu o přesvědčivém lékařském průzkumu marihuany. Naštěstí žijeme s Joeym v Kalifornii, kde byl v roce 1996 schválen the Compassionate Use Act (zákon umožňující použití konopí při léčbě). Na základě tohoto zákona a konzultace s Joeyovým psychiatrem jsem obdržela doporučení na lékařské konopí pro Joeya. Marihuana zachránila mému synovi život, výsledky jsou ohromující.

Přestože lékařská marihuana není známa jako lék na autismus, prokázalo se, že usnadňuje život mému synovi a uvedla ho do nejprogresivnějšího vývojového období v jeho životě. Dnes, kdy Joeymu je 11 let, rostou jeho komunikační zkušenosti, přibral přes 40 liber. Je šťastnější, zdravější, jeho chování se zlepšilo a je mnohem produktivnější než kdy jindy. Jeho výkon ve škole je doslova ohromující. Jeho tělo již není zahlceno syntetickými léky a já mohu s potěšením konstatovat, že Joey nyní užívá pouze tři léky na předpis.

Hluboko v mém srdci cítím, že můj syn Joey je dar. Jeho onemocnění nám poskytlo příležitost stát se součástí vznešeného procesu – mnohem většího než my sami.

Zdroj: www.uf4a.org

Video reportáž: Rozhovor s matkou (v anglickém jazyce):


Video reportáž: Fox News – Live (v anglickém jazyce):


Video reportáž: Jiné autistické dítě užívající konopí (v anglickém jazyce):

 

Jeden komentář k “Konopí zachránilo autismem postiženého Joeyho a zlepšilo jeho dosavadní život”

Zanechte komentář

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes